CALENDAR
4
934d7490afbbc56ff567c8b2f58cf619
Tillbaka

Roadshow Mitel

Under oktober och november kommer Mitel besöka 7 orter i Sverige under en förlängd förmiddag och prata om det mesta och bästa från Mitel Customer Experience Days 2018 i Västerås. Vi riktar oss både till er som inte hade möjlighet att träffa oss på MCED18 i Västerås i maj och till er som tycker att repetition är kunskapens moder.

Liknande aktiviteter

(Inga liknande inlägg)

 

Taggar

(Inga taggar)

 

Vi kommer att prata om UC- och samarbetslösningar, telefonistappar samt kundservice och kontaktcenter och vi kommer att diskutera kring hur dagens digitala och mobila värld har förändrat det mesta.

  • De nya medarbetarna ställer andra krav på arbetsmiljö och verktyg, de tar för givet att arbetet inte är en plats utan en aktivitet som kanske inte alltid är styrd av tid och rum och vill ha den bästa samarbetslösningen.
  • Arbetsinnehåll och arbetsmetodik förändras för telefonister och receptionister. När är en kommunikationscentral eller traditionell telefonist bäst?
  • Sättet att interagera mellan säljare och köpare förändras, den nya spelplanen där konkurrenterna nu bara är ett klick borta, hastigheten som ett gott eller dåligt rykte sprids med, och inte minst hur köpresan förändrats.
Dagarna inleds klockan 08.30 med kaffe och smörgås, presentationerna börjar vid 9-tiden med avbrott för lunch vid 12-tiden. Efter lunch kommer det finnas tid för att ha enskilda diskussioner med oss - kom ihåg att anmäl ditt intresse vid anmälan. 

Har du några speciella önskemål eller frågor som du vill att vi förbereder så kan du skriva det i din anmälan.

Anmälan här

Varmt välkomna till MCED18 On Tour!

önskar Mitel-teamet i Sverige

Utbildning

Datum: 2018-10-01 - 2018-11-30

Kontaktperson

Anna Ekberg
E-post: miug@meaconsulting.se

Betalningsinformation

Kostnad: Ingen kostnad
Gratis event
52